Najbolji globalni radovi autoindustrije na konferenciji BDW 2013

dana Apr12 2013

S obzirom da su automobili aktuelna tema u Beogradu zbog nedavno održanog 51. Međunardonog sajma automobila, zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da će glavni dizajner u CENTRO STILE FIAT i jedan od autora novog modela 500L Virgilio Fernandez održati predavanje 8. juna na ovogodišnjoj BDW konferenciji. Rezervišite ulaznicu sada!

Zahvaljujući novom FIAT-u 500 L, Srbija, kao zemlja u kojoj se proizvodi, polako postaje poznata širom sveta po sasvim novim ključnim rečima kao što su inovacija, dizajn, kvalitet i visoki proizvodni standardi u Kragujevcu, koje ujedno podstiču i razvoj celokupne domaće privrede. Svi pričaju o FIAT-u 500 L, ali pre svega na političkom i izvršnom nivou, dok nažalost  još niko nije predstavio ljude koji su ključni za svetski uspeh ovog automobila – kao autori njegovog dizajna.

Kako bi se ova greška ispravila, upoznaćete tvorca FIAT-a 500L prvi put u Srbiji na konferenciji BDW pod nazivom “Inovacija2”, zahvaljujući podršci Italijanskog kulturnog centra u Beogradu. Saznajte kako je legendarni CENTRO STILE iz Torina stvorio verovatno najkvalitetniji automobil u istoriji FIAT-a, a svakako najznačajniji srpski industrijski proizvod 21. veka.

Ulaznice za BDW konferenciju možete kupiti već sad, a tu je i ograničen broj “SUPER EARLY BIRD” ulaznica po ceni od 99 € koje će biti u prodaji do 15. aprila, dok je redovna cena ulaznice 229€.

BDW konferencija će trajati od 6. do 8. juna 2013. u Beogradu. Ulaznice možete rezervisati na zvaničnom sajtu WWW.BELGRADEDESIGNWEEK.COM




Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Najbolji globalni radovi autoindustrije na konferenciji BDW 2013”


« “V1” by Vlada Savić

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook