Nail trends: poigravanje bojama lakova

dana Feb25 2016

Njujorška nedelja mode je iza nas, Londonska traje dok je u Milanu tek počela. Razigrane boje na noktima manekenki mnogih dizajnera samo što su prikazane na revijama u Njujorku a već krase nokte poznatih ličnosti, blogerki i drugih ljubitelja mode.

Dizajneri su se najčešće opredeljivali za kraće nokte sa lakom prirodnih boja: od bezbojnih pa do nude i bež. Beli, ili kako je neki nazivaju “kreč” lak, takođe, bila je  jedna od zastupljenijih. Beli lak već sezonama ne jenjava – postao je nezaobilazna boja noktiju mnogih ljubitelja mode. Javljaju se i ljubičasta i roza.

Dženifer Lopez i Džesika Alba su među prvima ispratile najnovije trendove na svojim noktima. Na vama je samo da odaberete boje i budete među prvima sa trendy noktima.

 


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Nail trends: poigravanje bojama lakova”


« Ekskluzivno u Kući kralja Petra I izložba “Isidora”

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook