Naeem Khan, Fall 2012

dana Feb17 2012

Relativno novo ime u svetu mode, Indijac Naeem Khan polako osvaja nas sve više. Ako nam dozvolite i malu pristrasnost, onda je za nas ovo možda i njegova najbolja kolekcija do sada!

Iako ostavlja utisak da je nekako više haute couture, evidentna je njegova igra između te i ready-to-wear sfere ali i opcija da se skoncentriše uglavnom na haljine kao što veliki broj haute couture dizajnera praktikuje.

Izrazito senzualna i elegantna,kolekcija je urađena u tonalitetu peska, sive, crne, bele i zlatne boje.Dominiraju duge uzane lagane haljine,kao i koktel haljine i strukirani sakoi u kombinaciji sa suknjama.

Najveći dojam ostavila  je početna, prelepa sivo/crna, lagana haljina, na kojoj se isticao dekorativni indijski dezen koji se često koristi u njihovom body art-u. Zanimljive i upečatljive su bile i sivo/bele vunene haljine ali i lagani kaput od vune, gde je u teksturi materijala bio utisnut geometrijski print.

Photo credit vogue.it


Ana Dodig
je veliki hedonista.Zaljubljenik u film,muziku i ples. Voli proleće,jutarnju kafu a najviše od svega, more! Koliko god se trudila da racionalno ide kroz život, kreativna crta je stalno vuče ka snovima i u visine. Uverena je da uspeh leži u svima nama, samo ako verujemo u sebe! Zato,keep ur head up and heart strong! kafenisanje i ostalo | na twitter-u | facebook-u | tema: modne revije, new york fashion week | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Naeem Khan, Fall 2012”


« Koledžica

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook