Muzika i humanost – Beskraj 1

dana Mar1 2013

Februar je mesec posvećen deci oboleloj od raka. Od malignih bolesti svake godine oboli od 250 do 300 dece u Srbiji. Više od 70 posto uspe da se izleči. Svakome od njih potrebna je podrška. Za izlečenje, kažu, nisu potrebni samo lekari, već i bolji uslovi lečenja, pažnja i ljubav.

Ivan Tošić, čovek nesebičnog srca i humanih ideja, pretvorio je svoj dečački san u stvarnost u jednom muzičkom studiju, snimivši CD sa pesmama njegove mladosti. Zavodljiva melodija, kvalitetan zvuk i stihovi pisani kroz godine i iskustva, rezultat su iskrenih emocija koje je Ivan tonski zabeležio na albumu pod nazivom Beskraj 1. Rešen da ovo njegovo ostvarenje dobije humani karakter, sav prihod od prodaje ovog CD izdanja namenjen je „Zvončici“ – Udruženju roditelja dece obolele od malignih bolesti Instituta za zdravstvenu zaštitu majke i deteta dr Vukan Čupić u Beogradu. Iako je u Srbiji ta zarada izuzetno skromna, naše malo nekome znači jako puno. CD Beskraj 1 se već nalazi u prodaji u brojnim CD shopovima u Srbiji. Uz volontersku pomoć produkcijske kuće Kalpa solutions urađena su dva muzička spota za pesme:

Tamni uvojak http://www.youtube.com/watch?v=uFV9qPFqKEw i

Zanavek i svakagda http://www.youtube.com/watch?v=QcmjEtyXfSk

Oba spota su produžena za par sekundi da bi se skrenula pažnja na one kojima su pomoć i podrška najpotrebniji, a to su naši najmlađi.

Najbolje pesme nastaju iz najiskrenijih emocija, bile one vesele ili tužne. Zbog toga su pravi muzičari pre svega ljudi velikog srca koji na ove činjenice ne mogu ostati ravnodušni. Projekat Beskraj ima za cilj da okupi muzičare svih generacija i pomogne im u afirmaciji, kroz snimanje i objavljivanje njihovih pesama, kao i gostovanjima na koncertima i nastupima Beskraja u svim gradovima Srbije od marta 2013. god. Svaki od ovih dešavanja biće povod da pomognemo deci oboleloj od raka.

Više o radu, podršci, zalaganju za osmeh, ozdravljenje i srećnije detinjstvo mališana u roditeljskoj kući Zvončica, može se pronaći na sajtu http://zvoncica.org.rs/.

Deca obolela od raka zaslužuju svu našu pomoć! Pozivamo sve ljude da kupovinom CD-a pokažu svoju humanost. Sve što se novcem može kupiti, nije skupo.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: lifestyle, trendovi | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Muzika i humanost – Beskraj 1”


« Ekskluzivna prezentacija studija mode u dizajn hotelu Queen Astoria Beograd

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook