Mulberry – Mackintosh saradnja

dana Nov28 2013

Dva velika britanska brenda Mulberry i Mackintosh udružili su se kako bi napravili posebnu verziju večne klasike – kišnog mantila.

Ključ sigurnog uspeha ove saradnje leži u kombinaciji najboljih kvaliteta oba modna giganta. Spoj Mackintosh – ove ručne izrade i blagog A kroja sa malberijevskim detaljima – postavom karo dezena, kao i dugmićima cvetnog oblika predstavlja dobitnu kombinaciju kojom je dobijen jedinstven istovremeno stylish i klasičan mantil za sva vremena.

Urađene su dve verzije mantila – klasičan u kamel boji, koji će se naći u prodaji od januara 2014. godine i drugi čije rukave krase crne polka tufne koji će biti dostupan na sajtu Net – a – porter već od 6. decembra 2013.

Photo credit: www.mulberry.com


Katarina Pavlović
je veliki zaljubljenik u život, esteta i hedonista. Voli modu kao umetnost, fotografiju, miris knjige i jutarnje kafe, pogled na beskrajno plavetnilo, ukus rozea i jedan mali grad na severu Toskane. Smatra da život čine sitnice pa tako često ponavlja onu Gorderovu ,,Život je ogromna lutrija u kojoj su vidljivi samo dobitni lozovi. Ti si čitaoče jedan takav loz. Lucky you!” | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Mulberry – Mackintosh saradnja”


« Modne revije Are you safe?

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook