Moje krpice

dana May29 2012

Da li je vaš orman pretrpan odećom i modnim detaljima koje više ne nosite? Predstavljamo vam sajt mojekrpice.rs koji može biti odlično rešenje ovog problema.

Aktivno praćenje trendova nosi sa sobom posledice u vidu prebukiranih ormara i nedostataka prostora za neke nove stvari. Sajt mojekripice.rs je osnovan upravo sa idejom prodaje i razmene odeće koja se više ne koristi a nekome može biti interesantna i inspirativna. Sve što je potrebno je registrovati se na sajt, napraviti fotografiju odeće i ponuditi je na prodaju ili razmenu.

Na sajtu mojekripice.rs takođe možete deliti svoje ideje i savete o modi, a kroz ponovnu upotrenu zaboravljene ili nepotrebne odeće podržava ideju reciklaže i zaštite životne sredine.


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi:



Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Moje krpice”


« Sean O’Pry

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook