Modni film Erection Collection

dana Nov17 2013

Pre nešto više od deset dana, izašao je video pod nazivom Erection Collection. Sam naziv već nam golica  maštu i mami da ga pogledamo. U pitanju je kratki film  švedskog režisera Tomasa Klementsona (Thomas Klementsson) za novu kolekciju kreatora Martina Bergstorma ( Martin Bergström). Zasigurno hrabar pokušaj koji privlači oči javnosti.

Navikli smo do sada na svet mode i kako on funkcioniše i da nas malo šta  potpuno oduševi i zaintrigira. Upravo ovaj video je jedan od onih koji nam mami osmeh na lice i potvrdjuje zašto smo ljubitelji mode. Osvežavajuć i zabavan, za jedan minut koliko traje, uspeva da dosta verno prikaže kolekciju ovog autora koja je podjenako fascinantna kao i video sam. Siluete i dezeni dosta su različiti i iskreirani su u  šest faza – od ekstra dugačkih do ekstra kratkih. Ovim videom Martin Bergstorm pokazao je da je dovoljan jedan minut da modni dizajner predstavi svoj rad i da već nakon prvog gledanja publika stekne svoje mišljenje i bude upućena u temu čitave kolekcije.

Ovo nije prvi put da ova dvojica umetnika rade zajedno, ali smatra se da im je ova saradnja najuspešnija. Nadamo se da  ćemo i dalje gledati radove ovog dua koji očigledno zna recept za uspeh.


Andrea Aleksić
je Veliki ljubitelj umetnosti uopšte. Student italijanskog jezika i zaljubljenik u njihove filmove i kulturu. U slobodno vreme bavi se slikarstvom i fotografijom i koristi svaki slobodni trenutak za kreiranje svog sveta. Uvek u toku sa modnim dešavanjima i raznim kulturnim manifestacijama. Knjige su joj najbolji prijatelji, i iz njih crpi svoju kreativnost. Bez svog MP3 uredjaja ne ide nigde koji se uvek nalazi u džepu njene torbe. | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | Tags: None


Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Modni film Erection Collection”


« Počela kampanja Lifestyle Serbia

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook