Modni festival Katapult

dana Jan18 2012

Dvanaesti “Katapult“ biće održan od 20. do 22. januara od 10 do 22 h u Delta City-ju, i obilovaće modnim poslasticama koje nećete hteti da propustite.

Cilj ovog jedinstvenog dešavanja jeste da se široj javnosti otkrije jedan novi, maštovitiji svet, naspram preovlađujućeg sveta serijske proizvodnje odeće, obuće i asesoara.  Velika posećenost  prethodnih festivala i zadovoljstvo brojnih kupaca, najbolji su pokazatelji kvaliteta radova izlagača i zainteresovanosti javnosti za stvaralačke tokove mlađe generacije.

Program januarskog Katapult-a obuhvatiće oko stotinu odabranih izlagača, koji će predstaviti  upečatljiv nakit, maštovit modni asesoar i unikatnu odeću i obuću. Nove stvari koje vas mogu osvežiti u 2012-oj godini, nikada nisu na odmet, zato je ovo jedinstvena prilika da ugodite sebi i osvežite svoju garderobu.


Sofija Daćevac
je ambiciozna, radoznala, tvrdoglava, i mnogima teško „varljiva“. Voli da eksperimentiše sa stilovima ali kada mnogo zaluta, vraća se svojim korenima – jednostavnoj eleganciji. Voli da da lični pečat stvarima koje koristi i poseduje, jer smatra da je jedna u milion i da kao takva ne sme da ostane nezapažena. Voli da pije dobru kafu i uči jezike, putuje čim ugrabi priliku za to i pored velikog broja cipela ne poseduje patike. | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti | tagovi: , , , , , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Modni festival Katapult”


« Pepito na nogama

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook