Modni događaj “Reci ruKom” u Mikser Hausu

dana Sep9 2013

U sredu, 11. septembra, u 20 časova u bašti Mikser House-a biće predstavljen koncept balkanskog brenda ruKom i njihova nova kolekcij kanvas torbi, kravata, dekorativnih stikera za zid, koja je realizovana u saradnji sa Markom Radovancem, kreativcem i kolumnistom. Posle Sarajeva i Los Anđelesa, beogradska publika će imati priliku da se prvi put bliže upozna sa idejom koja se krije iza unikatnih proizvoda pod etiketom ruKom, koji su ručno pravljeni u maloj porodičnoj manufakturi.

RuKom tim se bavi osmišljavanjem i proizvodnjom nesesera, torbi, kravata, broševa, rajfova i stikera, specifičnog dizajna, koje kreiraju sa mnogo mašte, ljubavi a, pre svega, vodeći računa o kvalitetu.

U bašti Mikser House-a, posetioci će imati priliku da iz prve ruke, od dizajnerki koje su osmislile brend ruKom saznaju sve o njegovoj filozofiji i njihovim dosadašnjim iskustvima u svetu dizajna, a ključna tačka večeri biće nesvakidašnji modni performans. Prisutne očekuju i brojna iznenađenja i pokloni iz nove kolekcije. Dizajnerke će pokloniti po jednu torbu, kravatu i stiker sa citatima koje je osmislio Marko Radovanac.

RuKom proizvode možete nabaviti u Mikser House Balkan Design Store-u svakog dana od 9 do 23 časa.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Modni događaj “Reci ruKom” u Mikser Hausu”


« These shoes are made for walking / vol.2

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook