Modna revija mladih dizajnera

dana Aug16 2012

U saradnji sa Naxi radijom i Ušće Open Air-om, ARTIE kreativni centar organizuje grupnu reviju mladih dizajnera u petak, 31. avgusta u 21h ispred sporednog ulaza Ušće Shopping Centra, u Beogradu.

Elena Nikolaevna će, vodeći se idejom artie, uklopiti i stilizovati komade mladih, ambicioznih i kreativnih imena srpskog modnog stvaralaštva, Ivane Pilje, Jovane Marković, Marte Miljanić, Senke Kljakić, Aleksandre Pecić, Marka Marosiuka, Jovana Stevanovića, Monike Ratković, Ivane Lazarević, Zorane Stojanović, Mihana Momose, Jovane Jovanović, Nevene Kragić, Marije R. Stanišić, Milana Zejaka, Dejane Ivanišević, Nine Avramović, Ive Soković, Ive Bošković, Nenada Stamenkovića, Sandre Lalović, Milice Opačić, Bojane Jovanović, Milijane Kević, Katarine Bogdanović, Aleksandra Topića, Snežane Stanković i Styleić Dizajna.

Za šminku manekena modeling agencije Crystal će se pobrinuti Avon make up stručnjaci, dok će dobru muziku i atmosferu na događaju osigurati poznati beogradski DJ MKDSL.
Revija je otvorenog tipa, pa tako omogućuje svima koji cene i prate modu, ali i umetnost, da dožive svežu i drugačiju estetiku novog talasa dizajnera Srbije.


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Modna revija mladih dizajnera”


« Brigitte Bardot torbe

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook