Modna manifestacija Sjaj u šoping centru Ušće

dana Jan31 2012

Povodom godinu dana postojanja Udruženja United Artists RS i modne manifestacije “Sjaj”, mladi umetnici će se okupiti u prizemlju UŠCE Shopping Centra, najposećenijem i najvecem šoping centru u Beogradu.

Od 03. do 05. februara, u periodu od 10h do 22h, preko 40 dizajnera će predstaviti svoje unikatne, ručno rađene kreacije, široj publici i omogućiti nezaboravan shopping ljubiteljima originalnih modnih odevnih predmeta, asesoara, nakita, kao i upotrebnih i ukrasnih predmeta za stan i poslovni prostor.

Udruzenje United Artist obuhvata 40 talentovanih umetnika i osnovano sa idejom da se omoguci plasman unikatnih umetnickih proizvoda siroj publici. Po uzoru na druge sajmove na kojima su ucestvovali u zemlji, kao i užem i širem regionu, zajedničkim snagama pokrenuli su projekat – Sjaj, modnu manifestaciju koja se već godinu dana uspešno održava pod pokroviteljstvom Lava Bara (Kneza Milosa 77).

Cilj Udruženja je da omoguće izlaganje što većem broju autora, međutim, zbog velike konkurencije i porasta plagijata, broj učesnika na manifestaciji ‘Sjaj’ je ograničen. Specifičnost ovog projekta nije samo u tome što se izuzetno pazi na originalnost dela izlagača, već i u tome što dizajneri iz Udruzenja ujedinjuju svoje ideje stvarajuci tako unikatne komade koji su koautorska dela i premijerno se prikazuju na ‘Sjaj-u’.

Ovog puta možemo izdvojiti posebnu kolekciju nakita nastalu udruživanjem autorke Jelene Bjelice sa dizajnerkama brend-a „Modesty nakit”, kao i novu kolekciju „Sparks”, nastalu udruživanjem Marije Jillings (Jazz Steampunk) sa umetnicom Sabinom Bagi, koje su spojile nakit od epoksivne smole i bronzane prašine u kombinaciji sa foto kolažima.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Modna manifestacija Sjaj u šoping centru Ušće”


« Alfred Kovač za D&G

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook