Moda sa pariskih ulica

dana Aug8 2012

Moda se odavno preselila sa revija na ulice i poseban doživljaj kako za posetioce tako i za kreatore a posebno za fotografe je da dođu nekoliko sati pre početka revije i da zumiraju outfit dama i gospode koji prolaze u svojim veselim, stilizovanim i nadasve hrabrim i inovativnim odevnim kombinacijama.

Pored blogerki koji imaju sve veći uticaj na trendove, street style sve više biva bitan i analiziran.

Pored poznatih lica koje uvek pohode obavezno sve revije, nekako je najzanimljivi momenat kada se zumiraju obični prolaznici.Tako se desi da neko zaseni prekrasnu i uvek doteranu Oliviju Palermo ali i ekcentričnu i veselu Annu Dello Russo kao i poznate Ruskinje, Miroslavu Dumu i Ulyanu Sergeenko ili najnoviju modnu ikonu, mladu pevačicu Lanu del Rey.

Kako je bilo na pariskim ulicama dok su se spremale revije visoke mode za fall 2012/2013 najpoznatijih dizajnera visoke mode, donosimo vam u malom pregledu.

ANNA DELLO RUSSO

OLIVIA PALERMO

LANA DEL REY

 NATALIA VODIANOVA

HANNELI MUSTAPARTA

i mnogi drugi

photo credit ELLE,STYLE.com i Harper’s Bazaar


Ana Dodig
je veliki hedonista.Zaljubljenik u film,muziku i ples. Voli proleće,jutarnju kafu a najviše od svega, more! Koliko god se trudila da racionalno ide kroz život, kreativna crta je stalno vuče ka snovima i u visine. Uverena je da uspeh leži u svima nama, samo ako verujemo u sebe! Zato,keep ur head up and heart strong! kafenisanje i ostalo | na twitter-u | facebook-u | tema: modne revije, paris fashion week | tagovi: , , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Moda sa pariskih ulica”


« Egzotični glamur

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook