Mladi Dizajneri Balkana

dana Jan3 2011

MIKSER predstavlja naveći regionalni multidisciplinarni i multikulturalni kreativni festival sa ciljem da afirmiše kulturnu industriju regiona, a organizacija Mikser može da se pohvali da se na konkurs “ Mladi Dizajneri Balkana” prijavilo blizu 400 kandidata u oblasti industrijskog dizajna, iz 15 zemalja iz regiona.

Činjenica da se u 2010 godini prijavio 100 procenata više učesnika nego u 2009 godini odlično pokazuje ekspanziju dizajna i opravdava odluku ove organizacije da proširi svoju uspešnu nacionalnu platformu „Mladi Srpski Dizajneri“ na regionalno takmičenje mladih dizajnera širom južno-istočne Evrope, od Beča do Istanbula.

Konstantin Grčić, predsednik žirija i poznati  dizajner,  koji je skoro imenovan za dizajnera godine od strane Design Miami, proglasiće pobednike do 20. januara, a  najbolji projekti biće izloženi na štandu „Mladih Dizajnera Balkana“ na  najuglednijem Internacionalnom sajmu nameštaja u Milanu, sredinom Aprila i na Mikser festivalu 2011.

Po završetku Mikser festivala pobednici ovog konkursa nastaviće turneju po Evropi, izlagajući u Beogradu, Sofiji, Zagrebu, Skoplju,  Ljubljani, Beču i drugim evrsopskim gradovima.


Sofija Daćevac
je ambiciozna, radoznala, tvrdoglava, i mnogima teško „varljiva“. Voli da eksperimentiše sa stilovima ali kada mnogo zaluta, vraća se svojim korenima – jednostavnoj eleganciji. Voli da da lični pečat stvarima koje koristi i poseduje, jer smatra da je jedna u milion i da kao takva ne sme da ostane nezapažena. Voli da pije dobru kafu i uči jezike, putuje čim ugrabi priliku za to i pored velikog broja cipela ne poseduje patike. | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Mladi Dizajneri Balkana”


« Brendirani kolačići

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook