Miloš Biković ponovo u melodrami Dama s kamelijama

dana Jun14 2018

Jedan od najtalentovanijih srpskih glumaca mlađe generacije Miloš Biković ponovo će posle kraće pauze, prouzrokovane brojnim profesionalnim obavezama koje je imao u prethodnom periodu, pre svega u inostranstvu, zaigrati u ulozi Armana Divala, jednog od glavnih junaka melodrame „Dama s kamelijama“.

Ova predstava, nastala po romanu Aleksandra Dime Sina, u režiji Juga Radivojevića, koja se već pet sezona igra na „kartu više”, biće izvedena 14. juna (19,30) na Velikoj sceni.

„Veoma mi je drago što se ponovo vraćam u ovu ulogu”, kaže, u izjavi za sajt Narodnog pozorišta, Biković čija će direktna partnerka na sceni, kao Margarita, biti Marija Vicković, koja tu rolu neprekidno tumači od premijernog izvođenja, 1. oktobra 2013. godine.
Između ostalog, nastupao je i na sceni čuvenog „Moskovskog umetničkog akademskog teatra“ (MHAT), a ostvario je i uspešnu saradnju sa slavnim ruskim rediteljem i glumacem, oskarovcem Nikitom Sergejevičem Mihalkovim u filmu “Sunčanica“.
Svoju uspešnu internacionalnu karijeru, Biković je nedavno obogatio i veoma zapaženim nastupom u filmu „Izvan granica realnosti”, u kojem glavne uloge tumače on i slavni holivudski glumac Antonio Banderas.

U podeli su i Nebojša Dugalić (Žorž Dival), Slobodan Beštić (Grof de Žire), Stela Ćetković (Pridans), Zorana Bećić (Nanin), Dimitrije Ilić (Varvilj), Andreja Maričić (Gaston Rije), Milena Đorđević (Nišeta), Lepomir Ivković (Gustav) i Bojana Stefanović (Olimpija).
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Miloš Biković ponovo u melodrami Dama s kamelijama”


« Fondacija Nataša Kovačević u OŠ Laza Kostić

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook