Mikser vintage market

dana Feb21 2012

Kulturna organizacija Mikser, poziva sve second-hand prodavnice, kolekcionare vintage odeće, nameštaja i predmeta za kuću, modne stiliste, kostimografe, scenografe, studente da donesu svoje kolekcije i proizvode i učestvuju u prodajnoj manifestaciji MIKSER VINTAGE MARKET u subotu, 3. marta (i svake prve subote u mesecu) od 12 do 20h u novom gradskom prostoru – Mikser House, u Savamali – Karađorđeva 46, Beograd.

MIKSER VINTAGE MARKET ima za cilj da postane glavna destinacija za sve one Beograđane koji tragaju za najzanimljivijim primercima vintage mode, nameštaja, predmeta za kuću…

Pored mogućnosti kupovine komada iz kolekcija poznatih beogradskih vintage radnji, posetioci Mikser Vintage Marketa će imati priliku da dobiju modne savete od Zorane Kostić Obradović, ali i da se fotografisu u “retro foto kabini” pred objektivom Miše Obradovića, našeg poznatog modnog fotografa.

Izlagači mogu da se prijave do srede 29. februara u ponoć, slanjem maila na adresu vintage@mikser.rs.

Prijava treba da sadrži:

1. Ime izlagača / grupe izlagača ili naziv prodavnice

2. Broj izložbenih i/ili prodajnih eksponata uz kratak opis (po mogućstvu sa fotografijama)

3. Kontakt (telefon, e-mail adresa, web stranica – opciono)

Broj prodajnih mesta je ograničen na 50. Prijave podležu selekciji, a finalni spisak učesnika biće objavljen u četvrtak 1. marta u 12h.

Svaki učesnik će imati na raspolaganju svoj prodajni prostor od 2 do 16m2, u zavisnosti od broja i veličine izloženih artikala. Izlagači sami opremaju svoj prodajni prostor koji mora biti postavljen do 11h u subotu 3. marta, jedan sat pre početka događaja. Mikser House obezbeđuje prostor, posetioce, DJ program i kafeteriju u prodajnom prostoru sa mogućnošću kupovine hrane i pića.

Ulaz na manifestaciju MIKSER VINTAGE MARKET je besplatan.

Kotizacija za izlagače iznosi 1000 RSD.
Kontakt i detaljnije informacije u vezi sa učestvovanjem na manifestaciji:
Milan Nešković
+381 62 80 40 135
neskovic@mikser.rs

Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Mikser vintage market”


« Pastelne boje za proleće/leto 2012

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook