Mikser Vintage Market

dana Mar30 2012

Nakon uspešnog starta, Mikser Vas poziva na drugi Mikser Vintage Market u Mikser House-u.

Pozivaju se sve second-hand prodavnice, kolekcionari vintage odeće, nameštaja, igračaka, predmeta za kuću, starih ploča; modni stilisti, kostimografi, scenografi i studenti da donesu svoje kolekcije i proizvode iz 40-50-60-70-80tih godina XX veka i učestvuju u prodajnoj manifestaciji Mikser Vintage Market u nedelju, 8. aprila (i svake prve subote u mesecu) od 12 do 19h u Mikser House, u Savamali – Karađorđeva 46.

Legenda kaže da je ranih sedamdesetih u Holstonovom njujorškom studiju, kad god bi na radiju puštali pesmu “He’s the Greatest Dancer in the World” disko benda Sisters Sledge, rad prestajao dok ne bi odjeknuo stih “Halston, Gucci and Fiorucci”. Danas ta imena zaustavljaju dah iz sasvim drugog razloga.

Kad kupujete vintage, vi ste sopstveni dizajner i kreirate sopstveni vizuelni identitet. U vremenu u kome je sve toliko uniformisano, a korporacije postaju države i na svakom koraku zemljine kugle možete da kupite istu majicu ili suknju i popijete istu kafu, mukotrpno građenje sopstvenog look-a vam daje osećaj moći i postignuća koji može da se uporedi sa nekom drugom vrstom kreativnog poduhvata, za koji vam najčešće treba mnogo više vremena i/ili mnogo više para. Istina, potraga za savršenim primerkom vintage mode je znatno komplikovanija nego odlazak u robnu kuću, daje neočekivane rezultate i nikada ne možete biti sigurni da ćete se vratiti baš sa onim što ste krenuli da tražite. Ali, u tome je valjda, kao i u pravom lovu, čar.

Izlagači mogu da se prijave do srede 5. aprila u ponoć, slanjem maila na adresu vintage@mikser.rs.


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti | tagovi:Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Mikser Vintage Market”


« Giordano Toressi traži Pepeljugu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook