Mikser vintage market

dana Mar2 2012
Kulturna organizacija Mikser Vas poziva na Mikser Vintage Market, u subotu 3. marta, od 12h do 20h, u novom gradskom prostoru „Mikser House“ u Savamali, Karađorđeva 46, Beograd.

Događaj na jednom mestu okuplja sekndhend (second-hand) prodavnice, kolekcionare vintidž (vintage) mode, nameštaja i ostalih upotrebnih predmeta, ali i individualne izlagače koji su rešili da posetiocima nove prodajne manifestacije ponude svoje privatne predmete iz zlatne ere dizajna i mode.

Posetioci Mikser Vintage marketa će moći da kupe jedinstvene komade odeće i nameštaja, napravljene po nekadašnjim kriterijumima kvaliteta i dizajna, uštede novac, učine mali korak u očuvanju planete i uživaju u projekcijama starih filmova poput ”Doručka kod Tifanija”, kao i muzici iz tog perioda.

Posebna atrakcija Mikser Vintage Marketa je retro foto ”kabina” u kojoj će se nalaziti originalni Volvo Amazon iz 1961. godine, a naš poznati modni fotograf Miša Obradović će od 15 do 17 h fotografisati posetioce koji budu hteli da ponesu uspomenu sa Mikser Vintage Marketa.

Ulaz na manifestaciju Mikser Vintage Market je besplatan.


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Mikser vintage market”


« Lookbook fashionista Ajla Hodžić

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook