Mikser u Parizu

dana Sep18 2012

Kulturna organizacija Mikser predstaviće 18. septembra 2012.godine u Srpskom kulturnom centru u Parizu selekciju radova najboljih mladih balkanskih dizajnera – pobednika međunarodnog konkursa Mikser festivala, najvećeg regionalnog dogadjaja kreativnosti i inovativnosti.

Izložba će trajati tri nedelje, a osim uvida u sve zanimljiviju scenu balkanskog industrijskog dizajna, pariskoj publici predstaviće se  planovi Miksera za revitalizaciju Savamale kao buduće prvorazredne kulturne i turističke destinacije grada Beograda.

Ovo je samo početak mnogobrojnih aktivnosti koje će Mikser zajedno sa Turističkim organizacijama Srbije i Beograda te brojnim drugim partnerima preduzeti ka pozicioniranju Beograda  kao centra urbane, savremene kulture jugoistočne Evrope.

Otuda i uspostavljanje saradnje sa Srpskim kulturnim centrom u Parizu, čiji radikalna promena sadržaja i autora kojim se predstavljamo svetu doprinosi Mikserovim naporima da promoviše Beograd i Balkan kao generatore svetski relevantne savremene kulture i dizajna, naspram stereotipne slike Beograda kao grada pristupačne zabave i lakih nota na splavovima.


Ana Dodig
je veliki hedonista.Zaljubljenik u film,muziku i ples. Voli proleće,jutarnju kafu a najviše od svega, more! Koliko god se trudila da racionalno ide kroz život, kreativna crta je stalno vuče ka snovima i u visine. Uverena je da uspeh leži u svima nama, samo ako verujemo u sebe! Zato,keep ur head up and heart strong! kafenisanje i ostalo | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Mikser u Parizu”


« Naočale kroz hstoriju

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook