Mikser tango festival

dana Feb15 2014

Svi ljubiteji tango kuture imaće priliku da uživaju u šarolikom sadržaju  posvećenom tangu u okviru „Mikser tango festivala“ koji se održava u Mikser House-u (Karađorđeva 46) od 14. do 16 februara. Posetioci će moći da uživaju u plesu, koncertima,seminarima zaučitelje tanka, prezentacijama tango škola kao i pratećem programu koji obuhvata izložbu fotografija, video projekcije sa svetskih prvenstava, sajam odeće i obuće za tango, i još mnogo toga.

U petak se odvija maskenbal sa temom „Dan zaljubljenih 3014. godine“, a organizatori pozivaju posetioce da svojim maskama dočaraju kako bi mogao da izgleda zaljubljeni par za hiljadu godina. Veče će upotpuniti muzika za koju će se pobrinuti tango DJ – Ana  Babić i nastup plesne škole„Danza del Arte“, kao i dodela nagrada za najbolju mušku i žensku masku. Cena ulaznice za maskembal je 200 dinara i može se kupiti na ulazu u Mikser House.

Drugog dana festivala Miša Plavšić, prvi tango plesač u Srbiji, će održati seminarza učitelje tanga. Od 17 sati publiku očekuju prezentacije beogradskih tango škola „Cadena“ i „Tango Studio“,kroz koje će posetioci moći da se upoznaju sa radom iskusnih beogradskih tango plesača i učitelja.

Večernji program je rezervisan za svečano otvaranje festivala(21 čas) uz nastupe kamernog orkestra Gudači sv. Đorđa, Bobana Bijelića, i Sonje Kalajić. Posetioci će od 21 i 30 biti u prilici i da čuju kako je zvučao beogradski tango tridesetih godina, nakon čega će uslediti milonga uz tradicionalno argentinsko jelo –empanade i vino. Cena ulaznice za večernji program je 500 dinara i može se kupiti na ulazu u Mikser House.

U nedelju Miša Plavšić još jednom drži seminar za učitelje tanga, nakon čega se održavaju prezentacije tango škola „Magia“ i „Natural“, koje pored toga što podučavaju tango ples rade i na širenju bogate tango kulture.

Muzički program poslednje večeri obeležiće nastupi kvartreta Miloša Krstića, koji prvi put nastupa upravo na „Mikser tango festivalu“, benda „Profesori“, ansambla „Libercuatro“i kvinteta „Tanguango“.Nakon koncertnog programa posetioce očekuje ples milonga uz argentinske emanade i vino.Cena ulaznice za koncertni program, koja važi i za milongu, je 500 dinara.

„Mikser tango festival“ je otvoren za posetioce od 21 do 1 čas prvog dana i od 11 do 2 časa drugog i trećeg dana. Prateći programi sva tri dana festivala biće izložba tango fotografija, video projekcije sa svetskih prvenstava, kao i sajam odeće i obuće za tango.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Mikser tango festival”


« Napiši: Volim te!

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook