Mikser pokreće crowdfunding kampanju za završetak rekonstrukcije kulturnog centra Mikser House Sarajevo!

dana Jul17 2017

Kulturna organizacija „Mikser“ iz Beograda pokreće medjunarodnu crowdfunding kampanju za završetak radova na rekonstrukciji napuštene fabrike u  industrijskom  kompleksu „Vaso Miskin Crni“ u Pofalićima u budući regionalni centar Mikser House u Sarajevu, čije je svečano otvaranje zakazano za 8. septembar ove godine.

Iz organizacije Mikser poručuju:

Mikser organizacija je do sada prikupila ¾  neophodnih sredstava, iz sopstvenih izvora i uz pomoć komercijalnih partnera, fondacija, privatnih donatora i prijatelja projekta.  Preostalih 25 % ili 75 000 eura, pokušaćemo  da obezbedimo solidarnim finansiranjem građana, zainteresovanih  kolektiva,  budućih posetilaca naše Mikser kuće, ali i pojedinaca  širom sveta koji dele naša uverenja da je inicijativa koja afirmiše lokalne talente i model kulturne reintegracije regiona pravi put za repozicioniranje Balkana.

Duboko smo uvereni da će Mikser  House u Sarajevu biti snažan katalizator kulturnog i civilizacijskog dijaloga među mladim ljudima u regionu bez obzira na versku i nacionalnu pripadnost, uvažavajući osnovne postulate apsolutnih vrednosti na  kojima Mikser House  iz Beograda veće godinama gradi svoj mukotrpni put samoodrživosti i postojanja na kulturnoj sceni regiona, bez ijednog dinara državnog finansiranja. Ti postulati su – multikulturizam, tolerancija, kreativnost, pomirenje i podsticanje kreativnog preduzetništa kod mladih, kao ozbiljne razvojne šanse za prosperitet budućih generacija na Balkanu.

Svi detalji oko načina na koji zainteresovani pojedinci i kolektivi mogu pomoći završetak radova na rekonstrukciji bivše fabrike u kulturni centar Mikser House u Sarajevu, nalaze se na ovom linku: https://igg.me/at/MikserHouseSarajevo/x/16974649
Kako od vidljivosti kampanje najviše zavisi njen uspešan ishod, pojedinci, kolektivi i mediji mogu učiniti mnogo za uspeh Mikserove crowdfunding kampanje deljenjem linka i informacije o kampanji na društvenim mrežama.

Hvala unapred svima koji će na ovaj način doprineti nastavku rada platforme Mikser House!

 

 
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Mikser pokreće crowdfunding kampanju za završetak rekonstrukcije kulturnog centra Mikser House Sarajevo!”


« Izložba “Strumička ulica” Borisa Burića u Galeriji DOB

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook