Mič Styling Supreme ekskluzivni salon

dana Feb22 2018
Ekskluzivni salon Mič Styling Supreme nalazi se u Mercator centru u Beogradu. Mitja Sojer Mič, otvorio je svoj prvi frizerski salon 1991. godine. Svoju delatnost je brzo proširio na više salona različitih brendova. Trenutno radi oko 100 različitih frizerskih salona i berbernica, kao i akademija i privatna međunarodna frizerska škola.
Januara 1991. godine Mitja Sojer, u Ljubljani je otvorio svoj prvi frizerski salon. Sa troje mladih, talentovanih frizera formirao je svoj prvi tim i postavio temelje Mič Stylinga. Svojom jasnom vizijom postavio je nove kriterijume u frizerskoj struci.

Pridružili su mu se mladi, kreativni i ambiciozni frizeri koji su želeli da unaprede svoje znanje i kreativnost. Kompanija je stalno ulagala u školovanje i stvorila sopstveni režim učenja novih tehnika.

Taj princip pokazao se veoma uspešnim jer je za 20 godina proširen lanac  frizerskih salona Mič Styling, gde su okupljeni najbolji među najboljima koje karakteriše tehničko savršenstvo i izuzetan kvalitet usluga. Za visok nivo profesionalizma pobrinula se Mič Styling akademija čiji Art Tim stvara modnu viziju Mič Stylinga.

Prva međunarodna Mič Styling Paul Mitchell škola otvorena je 2013. godine  koja budućim profesionalcima pomaže da osvoje magični frizerski svet. Frizerska akademija ne samo da je omogućila školovanje osoblja za potrebe kompanije, već i edukaciju internacionalnih frizera i plansko umetničko kreiranje svojih kolekcija. Pored redovnog rada u salonima, frizeri Mič Stylinga sa uspehom učestvuju na snimanjima medijskih i produkcijskih kuća, kreiraju frizure na modnim revijama i ostalim modnim događajima. Mič Stayling svoje vizije i kolekcije redovno predstavlja stručnoj javnosti u Sloveniji, Italiji, Velikoj Britaniji i Sjedinjenim Američkim državama.

Mič Styling ide u korak sa novim trendovima i uvek se trudi da svojim klijentima ponudi najbolju uslugu. Zato je u Beogradu, otvorio ekskluzivni frizersko kozmetički salon Mič Styling Supreme.

Više fotografija pogledajte na našoj facebook strani.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Mič Styling Supreme ekskluzivni salon”


« Đukić: “Nema kalkulacija, idemo u napad”

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook