Miami vrelina

dana Aug24 2012

Dok polako leto odbrojava svoje poslednje dane, letnje rasprodaje uveliko su aktuelne i odbrojavaju naše poslednje parice.

Da nije rano a ni kasno za kupovinu kupaćeg  kostima za jedno buduće leto, svedoče niske cene kupaćeg jer za cenu jednog sa početka leta, sada možete da kupite minimum dva kupaća kostima.

Kako biste ipak sledeće leto dočekali u trendu, da odaberete model koji će u sezoni 2013 biti IN, pomaže vam nedelja kupaćih kostima, Mercedes-Benz MIAMI swimsuit 2013 fashion week, koja je održana krajem jula u ovom američkom gradu.

Caffe Swimwear

Posle Brazila, tj Sao Paola i Rija, ovaj američki grad je tradicionalno postao dom, defilea najboljih marki kupaćih kostima sa američkog, brazilskog i australijskog podneblja.

Tako su se u Miami vrelini prošetale kolekcije kupaćih kostima i svih propratnih asesoara marki Ank, Cia.Maritima, Caffe Swimwear, Mara Hoffman, Naila, Aguaclara  i mnoge druge.

Caffe Swimwear

Iako je kupaći kostim danas u formi daleko drugačiji od onog koje su nosile naše bake i generacije pre njih, od polovine devedesetih godina, iskristalisao se i ustaličio jedan model, bikini.

Iz sezone u sezonu, razlike su bile samo u dezenu, kroju i detaljima ali evidentno je da je dvodelni, obični bikini još uvek najaktuelniji model koji će se nositi i naredne sezone sa primetnim probojem jednodelnog kostima koji sve više biva u trendu.

Suboo

Što se tiče boja, i sledeće leto će opet obojiti jake, vesele i sveže boje poput tirkizne, ciklame i nebesko plave.

Kod jednodelnih, najaktuelniji su klasični modeli poput korseta ali i trikiniji u jednobojnim varijantnama, pogotovoj crnoj boji, boji peska i intenzivnoj plavoj ili ljubičastoj.

Evidentno je da dizajneri kupaćih neguje jedan sofisticirani look ali i casual, gipsy stil kao i neprevaziđeni california chill izgled koji je najbolje dočarala Monica Wise za L’space liniju.

Caffe Swimwear i Dorit

Pogotovo su bili zapamćeni jednodelni modeli u etno i folk dezenima koje su ispratile providne muslin, til haljine za plažu i slamnate, velike torbe.

Da slike govore više od reči, posvedočiće i odabrani modeli koje smo pripremili za vas.

Caffe Swimwear

Mara Hoffman

Cia.Maritima

L’space by Monica Wise 

Dorit

Dolores Cortes

Naila

Aguaclara

Luli Fama

Aquarella swimwear

Photo credit: Miami swimsuit FW website


Ana Dodig
je veliki hedonista.Zaljubljenik u film,muziku i ples. Voli proleće,jutarnju kafu a najviše od svega, more! Koliko god se trudila da racionalno ide kroz život, kreativna crta je stalno vuče ka snovima i u visine. Uverena je da uspeh leži u svima nama, samo ako verujemo u sebe! Zato,keep ur head up and heart strong! kafenisanje i ostalo | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Miami vrelina”


« Pita sa jogurtom

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook