Mercedes Benz paviljon u Porto Montenegru

dana Aug5 2013

Relativno skoro, čuvena kompanija Mercedes-Benz  otvorila je svoj izložbeni paviljon ekskluzivnom gala zabavom u luksuznoj marini Porto Montenegro u Tivtu.

Paviljon će biti postavljen do 11. avgusta 2013. godine, a u njemu će po prvi put biti prikazane sve vrste proizvoda dizajniranih od strane ovog brenda, kao što su nameštaj, proizvodi od kože i prtljag, naočare za sunce, Eurocopter EC145 Mercedes-Benz Style kao i studija dizajna nove luksuzne jahte Morska srebrna strijela.

Paviljon će za posjetioce biti otvoren od 17 do 22 sata, a u okviru prezentacije svakog vikenda biće predstavljena luksuzna Mercedesova zvijezda – potpuno nova S-Klasa automobila, koja će se od ovog septembra naći u prodaji.

Mercedes-Benz dizajneri automobila su razvili inovativni stil i raspored kabina na jahti, formirali su spoljašnji i unutrašnji izgled i izabrali odgovarajuće materijale i kombinacije boja.

Sa dužinom od 14 metara, nova jahta je dizajnirana kao crossover. Koncept impresionra inovacijama i inteligentno iskorišćenim prostorom.

Jahta je pogodna za dnevne izlete, ali takođe posjeduje i prostorije za spavanje i odmor.


Ana Dodig
je veliki hedonista.Zaljubljenik u film,muziku i ples. Voli proleće,jutarnju kafu a najviše od svega, more! Koliko god se trudila da racionalno ide kroz život, kreativna crta je stalno vuče ka snovima i u visine. Uverena je da uspeh leži u svima nama, samo ako verujemo u sebe! Zato,keep ur head up and heart strong! kafenisanje i ostalo | na twitter-u | facebook-u | tema: lifestyle, trendovi | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Mercedes Benz paviljon u Porto Montenegru”


« Porsche slavi pet decenija postojanja legendarnog modela 911

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook