Mepas Mall Beauty weekend

dana Nov16 2013

Glavne teme Mepas Mall Beauty weekenda koji će biti održan 16. i 17. novembra u Mostaru biće kozmetika i lepota.   Za ovu priliku prvi sprat Mepas Malla biće pretvoren u pravu malu oazu lepote namenjenu pripadnicama lepšeg pola koje sa mamom, sestrom ili prijateljicom ovde mogu ptovesti vikedn ili pronaći odličan praznični poklon za dragu osobu.


Gratis šminkanja, prezentacije, savjetovanja i nagrade je ono što možete očekivati na na Mepas Mall Beauty weekend-u.

Naime, na ovom Beauty weekendu će se održati razne prezentacije, savetovanja i gratis tretmani kroz oba dana njegovog trajanja. Tako ćete imati priliku da vas našminkaju stručnjaci renomiranih kozmetičkih kuća, saznati sve što vas je ikada zanimalo o prirodnoj kozmetici , dobiti savet od najboljih evropskih frizera o nezi kose i među prvima u BiH osetiti miris novih, tek predstavljenih parfema.

Pored toga posetioci Mepas Mall Beauty weekenda će imati priliku prvi svedočiti lansiranju novog beauty proizvoda u BiH, dobiti gratis uzorke, ali i otići kući s zanimljivim nail-artom. Naravno, sve to uz celodnevnu nagradnu igru u kojoj posetioce nagrađuju proizvodima i poklon bonovima  izlagača!

Ovaj vikend provedite okružene šminkom, parfemima i drugim beauty proizvodima na prvom spratu Mepas Mall centra u Mostaru.

Dođite po dodatnu dozu ljepote!

16. i 17.11.2013., 10:00h-21:00h.

Mepas Mall, Mostar, 1.sprat.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Mepas Mall Beauty weekend”


« Intervju: Svetlana Horvat

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook