Međunarodni dan sreće

dana Mar20 2018

UN su 2012. proglasile Međunarodni dan sreće koji se poklapa sa prvim danom proleća u severnoj hemisferi.
Inicijativa je potekla od Butana, himalajske države koja meri “bruto nacionalnu sreću” umesto standardnog ekonomskog indikatora.

Norveška je najsrećnija zemlja na svetu a najnesrećnije su afričke zemlje, dok se Srbija nalazi na sredini liste u Svetskom izveštaju o sreći.

Ne plašite se da napravite korak unazad i preispitate svoje ciljeve, nekada vas koračanje u napred može dovesti na rub provalije. Kao vožnja automobila i život je višedimenzionalna aktivnost i uvek može da se vrati na pravi put samo malo levo pa desno pa rikverc i sve deluje drugačije.

Dragi prijatelji uvek kao i danas delite sreću jer je sreća jedina pojava koja se deljenjem umnožava. Znajte da je vaš život priča koju možete da prepravite, dopišete, izmenite. Srećan vam Međunarodni dan sreće, a vi odgovorite osmehom ili usrećite sebi dragu osobu.


Ivan Mijailović
je Ivan Mijailović je surovo realan sanjar. Hoda po oblacima dok čvrsto stoji na zemlji. Novinar i pesnik a diplomirani ekonomista u turizmu, po obrazovanju. | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji | tagovi:Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Međunarodni dan sreće”


« Atmosfera u reprezentaciji nepromenjena

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook