Među 10 najboljih u svetu – Aleksandar Josipović

dana Jul6 2018

Aleksandar Josipović, direktor marketinga White Label Grupe u Dubaiju ostvario je još jedan veliki uspeh na međunarodnoj sceni zajedno sa Cavalli Club Restaurant & Lounge-om u Dubaiju. Zajedno sa svojim timom, uspeo je po prvi put u istoriji Bliskog Istoka da dobije dvostruku sertifikaciju / svetsko priznanje za Cavalli Club Restaurant & Lounge i tako udje na listu 10 najboljih klubova na svetu.

Međunarodna dvostruka sertifikacija sastavljena je od međunarodnog pečata za zaštitu noćnog života (INSC) i pečata Međunarodnog akustičnog kvaliteta za noćni život (INAK), koja se preduzima u svetu kako bi se obezbedio maksimalan kvalitet zaštite i usluga za zaštitu ne samo klijenti nego i radnici i susedi.

“Veoma mi je drago što su iskustvo, znanje i veštine koje je naš tim gradio prepoznati i priznati kao dragoceni u okviru svetske asocijacije. To je velika pohvala za nas i uspeh ne bi bio moguć bez našeg ogromnog truda i kreativnog rada. Iskustvo i kompetence prepoznate su u okviru svetskih institucija, kao i u globalnom poslovnom okruženju što je sjajno. Jer ovo su tkz Mišelinove zvezdice za klubove, noćni život. Zajedno sa timom nastavljamo da radimo predano i posvećeno, radeći na novim uzbudljivim projektima ali isto tako jačajući vodeću poziciju u regionu, negujući odnose sa klijentima koji nas prepoznaju i uvažavaju kao dokazano fleksibilnog, pouzdanog, inovativnog i kreativnog poslovnog partnera u svim oblastima”

Od otvaranja 2009. Cavalli Club, Restaurant & Lounge postao je jedan od najglamuroznijih mesta u Dubaiju. Ali isto tako i sam simbol Dubaija. Cavalli Club Restaurant & Lounge je najgradjivaniji klub na Bliskom Istoku, najbolji klub u Dubaiju, CNN je preporučio 2017 kao najbolje party mesto u UAE. Poznat kao jedan od najeksluzivnijih klubova na svetu i saradnji sa poznatim svetskim zvezdama: J.Lo, Biber, itd.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Među 10 najboljih u svetu – Aleksandar Josipović”


« Izložba Nadežde Kirćanski u Galeriji DOB do 13. jula

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook