Medit Summer Fashion

dana Jul20 2012

Na trgu Ferrarese u Bariju po deveti put održan je 12 jula  jedan od najvećih modnih festivala Medit Summer Fashion. Ovaj važan događaj organizovan je zahvaljujući gospođi Antonelli Parziale, vlasnici  Butterfly Agencije.  Ove godine, deveta edicija bila je posvećena Mediteranu i njegovoj lepoti.

Više o samom događaju saznali smo od gopođe Antonelle Parziali. “Medit Summer Fashion je nastao pre devet godina, kada sam  došla do saznanja da su u Pulji oduvek postojali i danas postoje izvaredni umetnici. Dakle odlučila sam da organizujem događaj koji će u centar pažnje staviti ove kreativce. U toku ovih devet godina imali smo mnogo novih dizajnera na sceni, kao i poznatih dizajnera, imena poput Renato Balestra, Jamal Taslaq, Franco Ciambella, Michele Miglionico itd…mnogo mladih ljudi koji tada nisu bili afirmisani, ali zahvaljujući Medit-u dobili su mogućnost da započnu svoju karijeru u svetu mode.
Ove godine, za krunisanje 9.edicije imali smo  stiliste sa Blakana, kao što su  Zoran Boscković, Iva Stefanović, Anastazija Miranović koji su izlagali zajedno sa italijnskim dizajnerima, poput: Massimo Orsini Haute Couture e Domenico Burdicreatore Orafo i Mariaelena Redona, Posebno se zahvaljujem Nataši Vladisavljević koja nam je pomogla pri izboru dizjanera sa Blakana i nadamo se da ćemo ovaj događaj sledeče godine organizovati i u Crnoj Gor
i.”

 
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Medit Summer Fashion”


« Oslobodite se akni

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook