Maybelline fashion selection, treći dan

dana Apr4 2012

Treće veče 20. Maybelline Fashion Selectiona proteklo je u znaku revija modne kuce St. George i  kreatorki Marine Milovanović i Seke Radončić.

Modna kuća St.George je na reviji “Knez Igor”, u čast maestra Živana Saramandića, prikazala dečije, ženske i muške  kolekcije za proleće/leto kreatorki Milice Mavrak i Katarine Urošević, kao i kolekciju asesoara za jesen/zimu 2012/2013. Na reviji je nastupio i bend Project Tosh sa Prljavim Inspektorom Blažom.

Marina Milovanović predstavila je brend Rehab, koji čine ženska i muška sportska garderoba, a modele je, između ostalih, nosio i jedan od promotera brenda, fudbaler Partizana Almani Moreira.

Gošća iz Makedonije Seka Radončić prikazala je kolekciju kojom proslavlja 15 godina rada i kojom u punom sjaju slavi raskošnu i večno inspirativnu lepotu žene.

Titina Miltenović
je diplomirani filolog, arhitektonski tehničar, balerina, ilustrator i glumica sa vrlo širokom interesnom sferom i vrlo britkim umom ;) ali vrlo lenja kad se radi o stvarima koje je ne zanimaju. Veliki je zaljubljenik u modu i povremeni stanovnik Pariza. Volela bi da vidi svet...korak po korak.Autor je modnog bloga Chez Titina Chez Titina | na twitter-u | facebook-u | tema: Belgrade Fashion Week, modne revije | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Maybelline fashion selection, treći dan”


« Pitajte stilistu: Kako kombinovati tašne?

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook