Maybelline fashion selection, sedmi dan

dana Apr11 2012

Bioskop „Cineplexx“ i jubilarni, 20. Maybelline Fashion Selection su sedmog dana organizovali ekskluzivnu reviju poznatog makedonskog dizajnera Nenada Sekirarskog  „Na palubi Titanika, 4. aprila u bioskopu „Cineplexx“. Ova revija je na najbolji način najavila „Titanik 3D“, jedan od najuspešnijih i najnagrađivanijih filmova u istoriji kinematografije. Film će se u novom izdanju, konvertovan u 3D, naći u bioskopima od 5. aprila, u mesecu kada se obeležava kako stogodišnjica početka putovanja čuvenog broda tako i stogodišnjica njegovog potonuća.

 

Priča o prekookeanskom brodu i fatalnom susretu dvoje mladih ljudi, koja je u svet filmskih zvezda uvela Leonarda di Kaprija i Kejt Vinslet, uz pomoć 3D tehnologije ispričana na moderan i još dramatičniji način. Novi prekookeanski brod „Titanik“ 10. aprila 1912. godine kreće na prvo putovanje. Od njega su se očekivali potpuna bezbednost, brz put i odličan komfor. Upravo će „Titanik“ biti mesto susreta devojke iz ugledne bogate porodice Rouz i siromašnog momka Džeka. Dok se između njih rađa velika ljubav i strast, brod će izneveriti očekivanja putnika. Precenjeni „Titanik“ nailazi na santu ledu, koja će već 15. aprila potopiti „nepotopivi“ brod i odneti mnoge živote. Potresnu životnu i ljubavnu priču opisuje stogodišnja Rouz, mnogo godina nakon velike tragedije.

 

Džejms Kameron je jedan od najinovativnijih reditelja. Režirao je hit filmove, kao što su: „Terminator”, “Osmi putnik 2” i „Avatar”, koji je takođe u 3D-u. Kameron je osvojio 3 Oskara za režiju i to za film „Titanik”.

O tome zašto se Titanik vraća u bioskope, reditelj Džejms Kameron kaže: „Postoji potpuno nova generacija ljudi koji nisu videli film kako bi trebalo – na velikom platnu. Čak iako ste ga gledali u 2D verziji, sada izgleda mnogo čudesnije, rekao bih, nego ’97. kada je prvi put prikazan. Ovo će biti epsko iskustvo za fanove i one koji će ga tek gledati“.


Dunja Petrović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: Belgrade Fashion Week, modne revije | tagovi: , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Maybelline fashion selection, sedmi dan”


« Ricardo Preto jesen/zima 2012.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook