Maturski Retro Chic Modni bazar

dana May4 2012

Udruženje “Retro Chic” Vas poziva da posetite modnu i umetničku manifestaciju – Maturski Retro Chic MODNI BAZAR koja će se održati u Beogradu, u Galeriji Eurocentar, ul. Makedonska 30 od 10-12.5.2012., posvećenom maturama koje nam predstoje.

Na trodnevnom programu bazara biće predstavljen celokupan prateći program za mature, ali i ponuda za dame i gospodu koji cene jedinstven i originalni stil, a koje očekuju neke značajne i bitne svečanosti u narednom periodu. Ovom prilikom svoje radove i kreativno, zanatsko umeće predstaviće široj publici, pored modnih dizajnera i dizajnera nakita, modnih detalja i obuće, i profesionalni šminkeri i frizeri, modni, frizerski i kozmetički studiji i saloni, radionice prirodne kozmetike, modni fotografi i stilisti.

Posebnu ponudu izneće i beogradske vintage radnje, kao i privatni vlasnici originalnih, autentičnih elegantnih haljina i večernjih damskih i gospodskih toaleta iz perioda od 20-ih do 80-ih g. 20. veka i prateće opreme (nakit, modni detalji i obuća).
Deo bazara namenjen je i dizajnerima upotrebnih i dekorativnih predmeta za kuću, kao deo ponude maturskih poklona.

Ovaj događaj će okupiti oko stotinu mladih kreativnih ljudi iz cele Srbije.

Svakodnevno u Galeriji očekuju vas hostese i promoterke bazara zadužene za promociju radova i styling-a kreiranih od strane učesnika i izlagača.
Prvo veče, na programu će biti i modna revija aktuelnih modela mladih domaćih dizajnera, sa početkom od 19:00.

Radno vreme bazara:
ČETVRTAK, 10.5. 12-20h
PETAK, 11.5. 12-22h
SUBOTA, 12.5. 12-20h


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Maturski Retro Chic Modni bazar”


« Perivolas

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook