“Maša i Medved” u bioskopima od 29.decembra

dana Dec7 2016

Globalni fenomen „Maša i Medved“ dolazi i u naše bioskope od 29. decembra. Posle velikog uspeha bioskopske distribucije priče o ovoj trogodišnjoj devojčici i njenom drugaru medvedu u Italiji, kada je Worner Bros za samo 15 dana distribucije napravio preko 5 miliona eura prometa.

To je “Mašu i Medveda“učinilo trećim najgledanijim filmom 2015 u ovoj zemlji. Za ovu Novu Godinu poučeni iskutvom iz Italije u avanturu sa Mašom i Medvedom uključiće se još nekoliko evropskih zemalja, medju kojima su i Velika Britanija i Srbija.

Maša je trogodišnja energična, druželjubiva i pomalo luckasta devojčica koja živi u šumi i koja stalno upada u nevolje. Njen dobri drug Medved, koji je štiti, često i sam upadne u nevolju zbog Mašinih nestašluka, ali ipak, njih dvoje, uz ostale životinje u šumi zabavljaju gledaoce, ali ih i uče kreativnosti, lojalnosti i pravom prijateljstvu.

U toku su i pripreme za bioskopski start. Najzahtevniji deo je naravno sinhronizacija filma čiju režiju su organizatori poverili Dušici Novaković, glumici Pozorišta na Terazijama sa višegodišnjim iskustvom u sinhronizacijama i u radu sa decom kao profesorka mjuzikla u školi glume Dečjeg Kulturnog Centra Beograd.

Maši glas i dalje pozajmljuje Jovana Jelovac Cavnić koju fanovi ovog serijala identifikuju sa likom nestašne trogodišnjakinje.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na ““Maša i Medved” u bioskopima od 29.decembra”


« Performans Dragane Ognjenović u Muzeju nauke i tehnike!

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook