Martinke u letnjem periodu

dana Jun28 2012

Draga Ljubice,

zanima me da li dozvoljeno nositi martinke u jetnom periodu i uz koje kombinacije ?

Unapriijed zahvalna , Emina!

Photo credit: Cocorosa

Draga Emina,

Dozvoljeno je samo ono što Vi dozvolite. Vi ste nosilac svog stila. Vi postavljate i određujete pravila. Ukoliko ih predstavljate sa jednim odlučnim stavom i hrabro, zaintrigiraćete i okolinu, sigurna sam. Tako da ukoliko imate želju da martinke budu Vaš izbor za toplije dane, obucite omiljenu majicu i iscepani džins, ili romantičnu suknjicu i svedeni top…ili…kombinacija je milion. Na vama je da nosite ono u čemu se Vi osećate dobro! Moj savet bi samo bio da uskladite priliku koju posećujete sa garderobom poštujući bon-ton odevanja.

Eto, toliko od mene za ovaj put!
Srdačan modni pozdrav,
Vaša Ljubica Cvejić

Sva vaša pitanja, zahteve i fotografije, pošaljite nam na mail pitajtestilistu@style.rsuskoro ćete dobiti odgovor. Sva vaša pitanja, kao i odgovori biće objavljeni u rubrici “Pitajte stilistu” pod vašim pseudonimom.

 


Ljubica Cvejić
je od svoje sedme godine po opredeljenju modni dizajner. Živi od ljubavi. Flertuje sa realnosću. Uvek se iznova raduje sunčanom danu, osmesima svog sestrića, i princes krofnama. Crta do ranih jutarnjih sati. Vapi za stvaralaštvom. Nezaobilazne odlike njenog stila su francuska “beige” i par kapi Chanel “Chance”-a. Ona uvek zna šta neće, a njen moto jeste da se snovi ostvaruju ako čvrsto i do kraja verujete u njih! | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: ,Jedan komentar, Postavi komentar ili Ping

  1. Marko

    1

    Uz muske martinke koje pantalone se nose?

    28 Jun

Odgovori na “Martinke u letnjem periodu”


« Beogradska nedelja umetnosti 2012.

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook