Marni za h&m

dana Mar23 2012

Švedska modna kompanija H&M nastavlja saradnju sa velikim modnim kućama. Posle saradnje sa Versace i Lanvin, na red je došla italijanska modna kuća Marni.

Kolekcija, koja je izašla u prodaju 8. marta 2012., uprkos dobro razrađenom sistemu raznobojnih narukvica koje su omogućavale kupcima da u određeno vreme dođu i provedu svega 10 minuta kupujući, rasprodata je do podneva. Mnogi već profitiraju prodajući stvari na eBay-u po ceni duplo većoj od nabavne. Inače, robna marka H&M je saradnju sa kreatorima počela još 2004., kada je Karl Lagerfeld dizajnirao posebnu kolekciju, zatim su usledile saradnje sa velikim imenima kao što su Stella McCartney 2005., Viktor&Rolf 2006., Madonna, Roberto Cavalli i Kylie Minoque 2007., Matthew Williamson 2008., Jimmy Choo i Sonia Rykiel 2009., Lanvin 2010., Versace 2011. i Marni 2012. Cene se kreću od 20 eura za kragnu na vezivanje, preko 50 za ogrlicu u obliku lišća, do 90 eura za cipele i bluze. Ni jedan komad odeće nije skuplji od 100 eura.

Reklamna kampanja:

A evo kako poznati nose ove stvarčice na partiju povodom lansiranja Marni za H&M, u Los Anđelesu:

Image credits: Style Bistro


Titina Miltenović
je diplomirani filolog, arhitektonski tehničar, balerina, ilustrator i glumica sa vrlo širokom interesnom sferom i vrlo britkim umom ;) ali vrlo lenja kad se radi o stvarima koje je ne zanimaju. Veliki je zaljubljenik u modu i povremeni stanovnik Pariza. Volela bi da vidi svet...korak po korak.Autor je modnog bloga Chez Titina Chez Titina | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Marni za h&m”


« Sport kao inspiracija za prolećne trendove

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook