Marko Louis predstavio novi album u Dorćol Platzu

dana Oct18 2018

Marko Louis je u Dorćol Platzu održao promociju svog trećeg solo albuma pod nazivom EURIDIKA koji je izdao za izdavačku kuću Lampshade media. U novim pesmama su uživali predstavnici medija, kao i Markove kolege.

Posle albuma SHINE ON ME koji je izdao 2015. godine i albuma BESKRAJ koji je prošle godine osvojio mnoga srca, Marko Louis posle samo godinu i po dana prezentuje svoje nove pesme i svoju EURIDIKU.

Novi album sadrži 12 pesama među kojima su tri dueta. Publika je već ovog leta imala priliku da čuje dve nove pesme koje su se našle na novom albumu i to su naslovna pesma EURIDIKA i singl KAD JE NOĆ. Kao što smo do sada primetili Marko voli da sarađuje sa drugim umetnicima, tako da i ova ploča nije mogla da prođe bez lepih dueta kao što su pesma SANJAO SAM sa autentičnim  Božom Vrećom, kompozicija IDI sa mladom Sarajevskom grupom Helem Nejse i duet sa Markovom sestrom Majom u pesmi SVET JE TVOJ.

 -Već duže vreme  Maja i ja želimo da snimimo zajedničku pesmu. Drago mi je da se to konačno desilo na ovom albumu. Jedva čekam da podelim novi album sa svima i da uživo pevam nove pesme na koncertima. Uživajte! – izjavljuje vidno zadovoljan Marko Louis.

Za naslovnu sliku albuma koja je inspirisana grčkom mitološkom tragedijom Euridika, zaslužena je mlada umetnica Katarina Baćević iz Niša sa kojom Marko prvi put sarađuje.

Pored novog albuma, Marko objavljuje datume za nastavak  regionalne turneje pod nazivom “Beskraj tour by Barcaffe” gde će publika,  pored Markovih starih pesama, prvi put imati priliku da čuje novi album EURDIKA uživo. U Novom Sadu u Firchie Studiju će svirati 9.novembra, 23.novembra u Sarajevu u amfiteatru Doma Mladih, 29.novembra u Zagrebu u Tvornici Kulture, 30.novembra u Ljubljani u Kino Šiški i kao šlag na torti, 13.decembra u Beogradu u Domu Omladine Beograda.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Marko Louis predstavio novi album u Dorćol Platzu”


« Novo iz Eucerina – SOS nega za celu porodicu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook