MARKO LOUIS feat. Adnan Šaran „Karika“ na Mikser festivalu

dana May25 2017

“KARIKA” je treći singl sa albuma “BESKRAJ” koji je izašao pre nepunih mesec dana za izdavacku kuću Lampshade Media. U ovoj pesmi Marko Louis sarađivao je sa pevačom i autorom Adnanom Šaranom iz grupe SKROZ iz BiH. Adnan Šaran je autor teksta i muzike a Marko je zaslužan za aranžman ove balade. Kontrast i različitost ova dva izvođača je dala ovoj kompoziciji jednu specifičnu boju i notu.

“Saradnja između Adnana Šarana i mene je nastala 3 meseca pre nego što je izašao album. Spojio nas je naš zajednički prijatelj Vedran Vladić koji je video u nama neki zanimljivi spoj. Vrlo brzo smo se sprijateljili i pored pesme “KARIKA”, Adnan je napisao tekst za moju pesmu “RAJ ZA AVANTURISTE”. Veoma cenim njegov rad, pogotovo njegove tekstove i poeziju. Drago mi je da smo se upoznali na ovaj način i sarađivaćemo i u buduće”. izjavo je Marko

Spot za pesmu “KARIKA” je Marko radio u saradnji sa Vizuelnim umetnikom Draganom Jereminovim. “Dragan je uspeo da realizuje moju ideju za ovaj spot, šta više, obogatio ju je i dodao još više emocije i ljudskosti”.

Marko Louis će  25.maja od 22h će održati koncert na otvaranju Mikser festivala. Ulaz je slobodan
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “MARKO LOUIS feat. Adnan Šaran „Karika“ na Mikser festivalu”


« Nezaboravan odmor i opuštanje čeka vas u hotelu Kalamper

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook