Marina Maljković ponovo trener košarkašica Srbije

dana Jan9 2018

Najtrofejniji trener u istoriji ženske košarke u Srbiji Marina Maljković i zvanično je ponovo selektor naših najboljih seniorki. Juče je u „Kući košarke“ ovim povodom održana konferencija za medije, na kojoj su govorili predsednik KSS Predrag Danilović, potpredsednik KSS za žensku košarku Ana Joković i novi-stari selektor Marina Maljković.

Novi selektor ženske seniorske reprezentacije Srbije Marina Maljković izrazila je veliko zadovoljstvo zbog povratka na klupu nacionalne selekcije i dodala je pred ekipom veliki rad kako bi se ostvario što bolji rezultat na Evropskom prvenstvu 2019. godine.

Želim da vam kažem da moje prisustvo i moj povratak ovde nije nikakav hir. Moja odluka da preuzmem reprezentaciju nije doneta nakon dubokog razmišljanja. Ja bih to nazvala osećajem… To je bila moja dužnost, da to uradim u ovom trenutku. Dužnost prema Srbiji, mom gradu Beogradu, dužnost ka Karađorđevoj zvezdi koju sam dobila, dužnost prema Košarkaškom savezu… Veliku zahvalnost dugujem Saši Daniloviću zbog razumevanja koje je imao tog 3. januara pre godinu dana, kada sam podnosila ostavku. To razumevanje je veoma važno u ovoj saradnji. U momentu kada je sa Anom Joković došao u Istanbul, pokazao je specifičan šarm, da se dogovorimo oko ovoga svega što je sada učinjeno. Hvala mu za sve. Bio je pravi džentlmen i iskreno nisam razmišljala. Ja sam to morala da uradim, jer sam tako osećala, da sam potrebna zemlji i nije bilo dublje analize. Lako smo se razumeli u dve reči da je ovo trenutak za povratak, mnogo više razmišljanja i neprospavanih noći je bilo kada sam napuštala reprezentaciju.“, istakla je Marina Maljković.

Srbija će 2019. godine biti domaćin Evropskog prvenstva zajedno sa Letonijom, a završnica je u Beogradu.

Photocredits:www.kss.rs 
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Marina Maljković ponovo trener košarkašica Srbije”


« Ana Ćurčin i The Changes na Eurosonic Noordeslag 2018

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook