Mališani iskusili kako izgleda mačiji svet

dana Oct9 2018

Biskop Cineplexx Delta City je u subotu 6.10. na par sati mogao da se nazove i “breskvatopijom” – rajem za decu i mačke u kom su svi slobodni i vlada mir.

Beograđani su na premijeri animiranog filma “Tajne avanture mačaka” u distribuciji 2i Film Srbija, imali priliku da spoznaju kako izgleda svet mačaka, zabave se na kreativnim i edukativnim radionicama, motive ovih životinja prenesu na svoja mala lica, upoznaju se sa humanitarnim kampanja, uživaju u poklonima partnera premijere i jedinstvenom dečjem koktelu. Na taj način najmlađa publika postala je direktan deo važne premijere, filmske umetnosti i društveno odgovornog ponašanja.
 
-Nakon fenomenalnog uspeha nezavisnog italijanskog animiranog filma “Leo da Vinči: Misija Mona Liza” distributerska kuća 2i Film Srbija u bioskope je dovela novu neodoljivu porodičnu pustolovinu “Tajne avanture mačaka”. Želja nam je bila da najmlađima podarimo jedno pravo filmsko, zabavno, edukativno i humano iskustvo kroz radionice, umetničke sadržaje i humanitarne akcije u saradnji sa partnerima premijere. Deca su naučila nešto novo o macama, humanosti i dobro se zabavila. Bilo je dirljivo posmatrati dečja ozarena lica i osmehe. Sigurni smo da će sva ta deca izrasti u humane i empatične sugrađane, i vernu filmsku publiku.- Izjavila je Andjelka Janković, 2i Film Srbija.
 
-Ovakvih animiranih filmova nikad nije dosta, i za ciljnu grupu kojima je namenjen, on predstavlja klasičan primer onog “istinskog crtaća”, sa ćije projekcije deca, pa i roditelji, izađu pod utiskom, a ponešto i nauče o nomenklaturi života. Premijere su uvek pod adrenalinom, jer mi umetnici nikada ne znamo kako će naš projekat proći u susretu sa publikom. Ova premijera prošla je odlično. Pravi praznik za oči i uši dece, ali i roditelja-rekao je Dragan Vujić Vujke (Crni mačor).

Glavne uloge u filmu tumače: Marko Kon (Pufna), Marko Mandić (Ćufta), Tijana Dapčević (Mara), Viktor Savić (Bora), Dragan Vujić Vujke, kao i Marko Marković, Vladimir Marković, Milica Burazer, Iva Brun koji su se poklonili publici zajedno sa predstavnicima Livada produkcije Srđanom Colićem i Markom Krunićem. Premijeri su prisustvovale i zvanice iz javnog života među kojima su Lena Kovačević, Leontina Vukomanović, Marko Mandić, Srđan Colić, Darija Vračević, Milica Novković, Dušica Stamenković, Lena Savić, i deca brojnih poznatih ličnosti. 
 
Iako su u premijeri prvenstveno uživali mališani, i brojni roditelji su se priključili radionicama i saznali korisne informacije. Orkica je u okviru Dečjeg kluba DKCB-a  održala radionicu “Telo mace ume da govori”, dok su zainteresovani donirali za Orcinu humanitarnu kampanju „Napravimo mesto za promene“ (donacije putem linka). Farmina i Plus plus su pružali beslatan plan ishrane za mace, Zlatiborac je pripremio “Točak sreće”, a Happy face painting mališane pretvorio u omiljene ljubimce. Svi zainteresovani mogli su da udome macu, zahvaljujući felinološkom društvu Le PetiIT, čije su Mrnjau starateljke dovele zdrave i lepo vaspitane mačiće da ih deca upoznaju i pomaze, što će ponovo moći na Mrnjau festu, u januaru 2019. godine. Premijeru je svečano otvorio Hor škole pevanja Voice Stars Factory sa songom iz filma “Breskvatopija” i nastup baletskog studija Dečjeg Kulturnog Centra Beograd sa numerom “Love cats”.
 
Decu su poklonima obradovali partneri premijere: Online škola jezika Speak Academy, brend jedinstvenog likovnog dizajna Škrabac, najukusnije ručno pravljene Glazura krofne, Mali zabavnikFarmina i Plus plus, kao i 2i Film Srbija sa majicama iz filma i posterima koji su prisutni glumci potpisivali. Nakon filma decu je obradovao zanatski sladoled Kuglice, a priređen je i dečji koktel koji su pripremili Zlatiborac, Glazura krofne, Neven bio centar i Ćao šećeru. Medijsku podršku filmu su pružili: Pink Kids, Pikaboo, Radio S1, S2 i S3, Mali zabavnik, Super bebac I roditelj Srbija. 
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Mališani iskusili kako izgleda mačiji svet”


« Dmitrović i Milenković poručuju : “Posebna, i specifična utakmica”

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook