Make up za plave oči

dana Sep6 2013

Žene kao svoj glavni adut koriste pogled, i uz adekvatan make up, čine ga neodoljivim. Razne nijanse očiju zahtevaju određene boje. Tako plave, veoma specifične i posebne, su najprilagodljivije za šminkanje.

A koje boje im pristaju? Bilo da su u pitanju svetlo plave, tamno plave, plavo-sive, neutralne boje poput braon, smeđe, boje bakra su uvek pravi izbor. Pored njih, ružičasta, ljubičasta, siva, učiniće da zablistaju i da se iskažu u punom sjaju.

Tokom šminkanja, posebnu pažnju treba obratiti na oblik očiju (da li su krupne, sitne, da li su spušteni kapci, koliko je razmak između očiju i dr) kako bi se pravilno uskladile boje senki. A pre senke trebalo bi staviti bazu, kako bi dobile intenzivniju boju i stajale što duže. Za definisanje očiju posebnu pažnju posvećujemo olovkama ili ajlajneru i maskari. Olovke mogu da se kombinuju sa senkama, a najbolje je koristiti plavu ili smeđu, kao i crnu ili smeđu maskaru.

Ukusi su različiti, ali uz gore napomenute boje (sedefaste ili mat) ne možete pogrešiti prilikom isticanja plavih očiju.

 


Maja Lo
je | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | Tags: None


Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Make up za plave oči”


« Pal Zileri: Stilski rituali visokog društva “tridesetih”

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook