Majstorski kurs Sabrine Bosko

dana Nov9 2018

Baletska škola Nacionalne fondacije za umetničku igru, prva akreditovana inetrnacionalna osmogodišnja baletska škola u Srbiji, organizuje od 14 – 19. novembra 2018. godine majstorski kurs Sabrine Bosko, pedagoga Baletske akademije iz Rima. 

sabrina-bosco-2

Ovaj kurs predstavlja uvod u zajednički projekat ove dve institucije, koji će početkom naredne godine rezultirati celovečernjom predstavom u izvođenju mladih igrača, učenika baletskih škola. Projekat se realizuje zahvaljujući podršci Delegacije EU u Srbiji i Italijanskog instituta za kulturu, i predstavlja deo aktivnosti kojima se najavljuje 16. Beogradski festival igre (22. mart – 12. april, 2019).

U sredu, 14. novembra od 11.30h u prostorijama Nacionalne fondacije za umetničku igru u Kolarčevoj 3, predviđen je otvoreni čas za zainteresovane učenike profesionalnih baletskih škola iz Srbije, i to od 12-16 godina starosti. Čas je ujedno i audicija za projekat.  Informacije se mogu dobiti putem mejla director@nationalfoundation4dance.com ili na telefon 060 35 00 504.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Majstorski kurs Sabrine Bosko”


« Samopouzdanje koje se vidi na vašoj koži

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook