Maja Podrug pobednica Split City Fashion-a

dana Jun17 2013

Split je napokon dobio modni vikend koji je falio ovom gradu. 14. i 15. lipnja na gornjoj etaži City Center one-a predstavila su se 12 fnalista Split City Fashion-a. O pobjedniku je odlučivao stručni žiri : modni dizajner Adnan Hajrulahović iz studija Haad, uvaženi modni kritičar Nenad Korkut, vlasnica i dizajnerica modne kuće Mak, iz modnog studija Arileo Jurica Pirić te vlasnica portala Style.rs Tatjana Đorđević. Pobijedila je finalistica Maja Podrug koja je ponijela nagradu u iznosu od 3.000 eura koju je uručila voditeljica marketinga CCo Đurđica Mitrović Jukić. Bakrorez umjetnice M. Radešić poklonila je Art Directorica Diana Rađa Beuković.

Uz finaliste predstavila su se i tri velika imena regije: Adnan Hajrulahović iz studija Haad koji je oduševio elegantnom kolekcijom.

Branka Roklicer koja je posebno za SCF osmislila kolekciju sa licitarski  srcima koja su povezala regiju.

Predstavio se i brend već poznat Hrvatskoj javnost, modna kuća Mak s retrospektivom posljednjih četiri godine ljetnje kolekcije. Uz sve to predstavio se i modni nakit DeLena.

Split City Fashion je postao ime koje podržavaju mnoga poznata imena estradne i političke scene;

Zamjenica gradonačelnika Aida Batarelo, župan Zlatko Ževrnja, Zorica Konđa, glumica Marina Fernandez, pjevačica Žanamari Lalić, starleta Ava Karabatić, bivša Miss Hrvatske Aleksandra Grdić, Horvat Čagalj, Ana Čagalj, Stela Zubak, Kristina Lumbard, Nataša Bebić…

Cijeli modni vikend zaokružen je humanitarnim projektom : ”Ja to mogu, ja to hoću…zajedno možemo sve!!! ” čije je zaštitno lice pjevačica grupe Magazin Andrea Šušnjara. Namijenjen je za pomoć Bazičnom odjelu u dislociranom djelu centra Firule koji pruža njegu i cjelodnevnu skrb korisnicima s teškom i težom mentalnom retardacijom. Dječja kolekcija koja je prikazana na samom modnom događaju oduševila je prisutne, a pogotovo male modele koji su i nosili samu reviju s velikim uzbuđenjem.

Po završetku regionalnog Split City Fashion-a već su krenile pripreme za sljedeći u kojem bi se obuhvatilo više učesnika iz drugih država regije.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Maja Podrug pobednica Split City Fashion-a”


« Fedon, otvaranje u Beogradu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook