Maison Martin Margiela za H&M

dana Oct17 2012

Jedna od najinteresantnijih saradnji u poslednje vreme je definitivno saradnja Maison Martin Margiele i H&M-a.

Umesto reinterpretacije svoje kolekcije Margiela je globalnom tržištu ponudio nešto klasičniju estetiku pri čemu je zadržano sasvim dovoljno avangardnog. Može se reći da kolekcija zadovoljava kriterijume zaljubljenika u njegov modni izraz, kao i onih koji se prvi put susreću sa Margielinim radom.

Fotografije  za kampanju radila je Sam Taylor-Johnos na ulicama Pariza, a pored fotografija uradila i seriju kratkih filmova koji prate kampanju, želeići da prikaže atmosferu koja je istovremeno tiha i mirna, gde se svaka osoba nalazi u svom mentalnom stanju daleko od atmosfere uobičajene gradske buke.

Kolekcija namenjena muškarcima i ženama će se naći u prodaji od 15. novembra u preko 230 H&M prodavnica širom sveta, kao i na internetu.

Photo credit:  vogue.co.uk


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Maison Martin Margiela za H&M”


« Dragoslavija

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook