Magazin Story proslavio rođendan raskošnom žurkom

dana Oct9 2013

Žurka koja već tradicionalno okuplja najveći broj poznatih na jednom mestu ovoga puta održana je u ekskluzivnom restoranu Kalemegdanska Terasa, čiji je enterijer specijalno za ovu priliku prilagođen ovogodišnjoj temi proslave u znaku vatre. Zvanice su uživale u bogatom programu koji je obuhvatao nastup vatrenih akrobata, atraktivni ples igračica, raskošni vatromet i tortu tačno u ponoć.

Povedene dobrom atmosferom, dive domaće muzičke scene Dragana Mirković, Vesna Zmijanac, Marija Šerifović, Tanja Savić i Nataša Bekvalac, obradovale su prisutne svojim spontanim muzičkim nastupima.

Ekskluzivne fotografije i informacije sa žurke čitaoci će moći da pronađu u rođendanskom dodatku koji magazin STORY poklanja uz svoj broj od 11. oktobra 2013.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: lifestyle, trendovi | tagovi: , , , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Magazin Story proslavio rođendan raskošnom žurkom”


« Pripreme finalistkinja izbora za Miss Srbije 2013

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook