Love Revolution Party BANG La DECKS & SAGI Abitbul na Mikser festivalu

dana May10 2017

“Još jednom LOVE REVOLUTION žurkom, trećom po redu, želimo pored dobrog provoda da afirmišemo i neki bolji i srećniji svet zasnovan na apsolutnim vrednostima ljubavi i tolerancije – jer najbolje stvari i nastaju iz njih. “, ističu iz organizacije Mikser.  Zato su organizatori, kao simbol  izdanja Love Revolution žurke izabrali jabuku kao simbol znanja, jer je srž svake mudrosti ljubav, a ljubav + znanje = revolucija!

Ovog puta na LR žurci u okviru 9. izdanja Mikser Festivala imaće te priliku da dočekate  izlazak sunca na obali Dunava, na mestu na kome je MF i počeo – u silosima nekadašnjeg Žitomlina na donjem Dorćolu (Dunavski kej 46).

Nastupaju:

BANG LA DECKS

DJ duo grčkog porekla koji je osvojio ceo svet svojim hitovima kao što su UTOPIA, KUEDON, ZOUKA i AIDE, koje su u svoje setove uvrstili i svetski DJ-evi poput Avicii, Guetta, Afrojack, Benassi, R3hab, itd. Njihova jedinstvena fuzija ETNO i ORIENTAL elemenata sa Elektronskom Dance Muzikom učinila ih je u protekle 4 godine naročito omiljenim DJ-evima na području Balkana, odakle i vuku inspiraciju za svoje stvaralaštvo. 

DJ SAGI ABITBUL

Njegov najveći hit STANGA sigurno ste čuli mnogo puta po klubovima, žurkama i radiju u poslednjih godinu dana. Ovaj izraelski DJ modernom fuzijom ETNO i ORIENTAL elemenata sa Elektronskom Dance Muzikom stavlja ovaj muzički trend na potpuno novi nivo što će nesumnjivo pružiti Srbiji priliku za jedinstveno RAVE iskustvo 27. maja na LOVE REVOLUTION žurci.

WB DJs

Rezidenti Love Revolution žurki poznati su po mirenju najrazličitijih žanrovskih preferencija svoje publike na dancefloor-u kroz iskusan probir poznatih svetskih hitova sa scene Elektronske DANCE/POP/TRAP Muzike, koji su obeležili klupsku scenu ove dekade. Izlazak sunca dočekujemo uz nešto laganije bitove popularne Pop/Deep House muzike, sve do 6 ujutru!

Karte po promo ceni od 800 dinara možete nabaviti na svim prodajnim mestima GIGSTIX-a, dok komplet ulaznice za sve dane festivala iznosi 1400 dinara.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Love Revolution Party BANG La DECKS & SAGI Abitbul na Mikser festivalu”


« Drugi Somborski književni festival

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook