London Stylish Hoteli

dana Jan16 2012

Održavanje daleko najpoznatije i najglomaznije svetske manifestacije, Olimpijade, gradu koji je izabran da ugosti milione kako učesnika tako i turista, pored neverovatnih rashoda, donosi i ogroman priliv novca!

Jedna sfera će svakako biti poprilično u plusu,shodno činjenici da tih milion turista treba mesec dana nahraniti i smestiti pod jedan siguran i zadovoljan krov!

U krugu ugostitelja,najveću zaradu očekuju svakako hoteli,hosteli ali i stanovnici Londona koji odluče da svoj dom izdaju za tih mesec dana,dok oni dotične dane, provedu kod rođaka ili prijatelja.

Za one koji planiraju da tokom Olimpijade posvete svoje vreme i znamenitostima prelepog Londona te da odsednu u centru blizu muzeja, istorijskih spomenika, barova i klubova kao i glavnih šoping ulica, preporučujemo lanac  butik hotela, Firmdale!

U ovaj lanac koji spada u jedan od najpoznatijih na svetu kada su u pitanju butik hoteli koje još popularnije zovemo design ili lifestyle hoteli jer im je koncept baziran prevashodno na dizajnu enterijera svake prostorije, spada šest hotela u Londonu i jedan za sada u Njujorku.

Vlasnici ovog lanca, Kit i Tim Kemp  zaslužni su za celokupan izgled svih hotela, pogotovo Kit,inače dobitnica internacionalne nagrade Andrew Martin za najboljeg dizajnera enterijera 2008 godine.

Lanac Firmdale je zahvaljujući odličnom poslovanju dobio i Queen’s Award za poslovanje 2000,2006 i 2009. godine a skoro svaki hotel dobio je pojedinačno, nekoliko prestižnih nagrada do sada.

Poslednja individualna nagrada otišla je hotelu “Sixteen” za najbolji londonski hotel u 2011. godini u izboru londonskih eminentnih vodiča a najviše nagrada dobili su do sada, hoteli Soho i  Haymarket.

Ono što ove hotele izdvaja iz ponude su neverovatno stilizovane prostorije.

Svaka je  različita dizajnerska priča.Hoteli su mali,nijedan nema više od 90 soba, nalaze se u samom centru Londona blizu samih znamenitosti grada, pružaju odličnu uslugu i imaju propratna dešavanja koja dovode mnoge poznate ličnosti na večeru, koktele, koncerte i sl.

Tako je po Tatleru, Soho Hotel najglamurozniji londonski hotel gde postoji najbolji noćni bar i klub.

Covent najmagičniji i ušuškaniji jer se nalazi u srcu pozorišnog distrikta a Sixteen, najstilizovaniji,tik do South Kensingtona, najlepšeg londonskog dela.

Pa izaberite svoj i požurite jer verujemo da je već 80 posto bukirano za period održavanja najbitnijeg događaja 2012.godine!

NUMBER  SIXTEEN

SOHO

HAYMARKET

COVENT GARDEN

CHARLOTTE STREET


Ana Dodig
je veliki hedonista.Zaljubljenik u film,muziku i ples. Voli proleće,jutarnju kafu a najviše od svega, more! Koliko god se trudila da racionalno ide kroz život, kreativna crta je stalno vuče ka snovima i u visine. Uverena je da uspeh leži u svima nama, samo ako verujemo u sebe! Zato,keep ur head up and heart strong! kafenisanje i ostalo | na twitter-u | facebook-u | tema: dizajn, enterijeri | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “London Stylish Hoteli”


« Andrea Pompilio za jesen/zimu 2012.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook