Lisca u Parizu oduševila sa smelim kompletom

dana Feb16 2016

U Parizu se svake godine krajem januara održava najveći evropski sajam proizvođača donjeg veša Salon International de la Lingerie. Skoro 500 najvećih robnih marki je predstavilo kolekcije za sledeću sezonu, među kojima je bila i Lisca, koju su modni stručnjaci ponovo uvrstili u nosioce trendova.

Na izložbi Trend Forum je Lisca oduševila sa smelim kompletom Lisca Selection: grudnjak sa otvorenom korpom, koji drži, ali ne prekriva grudi, sa kojim ide otvoreni string koji Francuzi zovu “string ouvert”. Prefinjen komplet od crnog nežnog tila sa tačkicama, satenskim trčicama i kristalima Swarovski, nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Liscinim vrhunsko dizajniranim modelima su se posetioci divili i na modnim revijama. U delu cirkuskih plesačica je Lisca Selection nastupila sa crnim bogato vezenim kompletom i zelenim bodylinerom. U srebrnem topu Lisca Selection je očarala manekenka u delu koji je bio inspirisan državom izlazećeg sunca i trešnjinog cveta, Japanom.

Za posebnu reviju “The Selection Fashion Show” su modni stručnjaci organizatora izabrali nežno roze komplet, grudnjak i brazil gaćice Lisca Fashion. Radi se o grudnjaku sa penastom korpom bez šavova, koji ženama napravi dekolte iz snova, a ujedno daje osećaj mekoće i udobnosti.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Lisca u Parizu oduševila sa smelim kompletom”


« Takmičenje za mlade modne dizajnere

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook