Lisca: jedan pareo a četiri lica

dana Jun24 2016

Crno-beli Multi-Way “Gran Canaria” pareo je vrlo atraktivan. Ono ga što čini još poželjnijim je to što ga možete nositi na četiri načina: kao haljinu sa naramenicomili preko ramena, kao pončo i u vidu suknje.

Haljina s naramenicom

Pareo navucite preko glave, ruke provucite kroz otvor pa vrpce zavežite na ramenu. Tako ćete postići izgled jednostavne haljine koju možete nositi preko kupaćeg kostima. Ukoliko ne želite da se naramenice kupaćeg kostima vide, ispod objedinite bando grudnjak.

Haljina preko ramena

Navucite pareo preko glave, s jedne strane kroz otvor provucite ruku, a s druge ostavite da pareo lepo pada preko ramena. Dobijenu haljinicu možete povezati oko struka kožnim kaišem.

Pončo

Jednostavan izgled ponča dobićete tako što provučete glavu kroz otvor (prorez) pa ostavite da vam pareo opušteno pada preko ramena. Kako bi ostao na telu, na jednom ramenu zavežite vrpcu u mašnu.

Suknja

Želite li u kupaćem kostimu sakriti donji deo tela, pareo naprosto spustite na struk. Ako je otvor na pareu prevelik, vrpce toliko stisnite da vam se kao suknja zadrži u struku.

Lisca se zaista potrudila novom kolekcijom za sezonu leto 2016, da nas iznenadi i obraduje višenamenskim pareom. Ono što je najbitnije je da ga možete nositi onako kako vam odgovara u datom trenutku.

 


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Lisca: jedan pareo a četiri lica”


« Rob Kardašijan i Blek Čajna dobijaju svoju seriju na E! kanalu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook