LISCA blistala među nosiocima trendova u Parizu

dana Feb12 2015

Kraj januara tradicionalno je protekao u znaku najvećeg evropskog sajma donjeg veša, gde su predstavljene kolekcije za sledeću sezonu, među kojima su stručnjaci istakli modele koji najbolje oslikavaju predstojeće trendove. Salon International de la Lingerie je privukao u Pariz skoro 500 najvećih robnih marki veša i spavaćeg programa, koje su predstavile svoje kolekcije za jesen i zimu 2015.

I ovoga puta su stručnjaci među izloženim kolekcijama odabrali modele koji su nosioci modnih trendova za prestojeću sezonu i istakli ih na forumu Trendi. Među izabranim modelima je ove godine bilo čak 6 Liscinih kreacija.

Prva je priča o ženskoj senzualnosti sa raskošnom čipkom, smelom prozirnošću i originalnim krojevima, koja podseća na hedonizam iz 30tih i 40tih godina (na primer modeli iz kolekcije Lisca Selection), a druga priča je o povratku prirodi i osećaju slobode, mekim materijalima, šumskim i zemljanim bojama, opuštenim modelima koje prosto morate posedovati (na primer push up grudnjak bez žice od mekog modala, kolekcija Cheek by Lisca).

LISCA u Parizu_04
LISCA u Parizu

Neke zavodljive modele iz kolekcije Lisca jesen/zima 2015. su posetioci mogli da vide i na modnoj reviji koja je dočarala luksuz i hedonizam priče o Velikom Getsbiju. Čipka i vez, prozirnost, kristali i sjaj, zavodljiva crna, bezobrazna crvena ili sanjalačka zelena – sve je to privuklo goste na Liscin izložbeni prostor. Lisca je takođe bila uključena i na reviju Selection, na kojoj je bio predstavljen »slatki izbor« najboljih po odluci organizatora.

LISCA u Parizu_05
LISCA u Parizu

Na izložbenom prostoru, na kome su donji veš razgledali postojeći i potencijalni poslovni partneri i predstavnici stručnih medija, ekipi se pridružila i manekenka Natalija Osolnik. Modni sajam u Parizu je odlična polazna tačka za otvaranje novih mogućnosti, a ujedno je i istaknutost robne marke po izboru stručnjaka i organizatora sajma, takođe priznanje Liscinom timu dizajnera, kao i potvrda da je Lisca sve značajnija na evropskom tržištu donjeg veša kao i važan nosilac trendova, koji se nikako ne sme zapostaviti u budućnosti.

LISCA u Parizu_02
LISCA u Parizu

Natalija Osolnik i Goran Kodelja, generalni direktor Lisce
Natalija Osolnik i Goran Kodelja, generalni direktor Lisce


Dunja Petrović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: modne revije, paris fashion week | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “LISCA blistala među nosiocima trendova u Parizu”


« Nemestic Studio Vas poziva na 11. međunarodni sajam obrazovanja Putokazi

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook