Lindex podška borbi protiv raka dojke

dana Oct19 2016

Kompanija Triple Jump, franšizni partner brenda Lindex u Srbiji i ove godine nastavlja saradnju sa Institutom za onkologiju i radiologiju Srbije. U periodu od 19. oktobra do 01. novembra, 10 posto prihoda od prodaje kompletnog asortimana sa odeljenja žena i veša brenda Lindex, biće donirano Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije.

 

Obraćanje Gorice Nešović

Na događaju posvećenom predstavljanju saradnje kompanije Triple Jump i Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije, zvanicama se obratio i načelnik hirurgije Instituta, dr Srđan Nikolić, koji je istakao važnost podrške u poboljšanju uslova u ovoj ustanovi. Ujedno Lindex je u znak borbe protiv raka dojke predstavio i svoju novu kolekciju pod nazivom „Pink“, čija su  zaštitna lica plus-size modeli Ešli Grejem i Kendis Hafin, kao i top modeli Alek Vek, Toni Garn i Kora Emanuel, odabrane sa ciljem da pokažu kako stil, izražen kroz odevne komade može da osnaži ženu i podrži njenu različitost.

Dragan Ilić i Gorica Nešović

Lindex događaj podrške

Lindex događaj

 


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: lifestyle, najnovije vesti, trendovi | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Lindex podška borbi protiv raka dojke”


« Nivea baby puzijada-puzanje kroz igru i druženje!

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook