LG OLED izložba na Nedelji dizajna u Milanu

dana Mar26 2017

U cilju obeležavanja sedamdesete godišnjice poslovanja, kompanija LG Electronics izložiće umetničke svetlosne instalacije velikih razmera tokom Nedelje dizajna u Milanu 2017. godine, najveće dizajnerske izložbe na svetu. Instalacija pod nazivom „Naučno-fantastični osećaji budućnosti”, koja će biti prikazana 3. aprila u Superstudiu Piu, obeležiće debitantski nastup kompanije LG na Nedelji dizajna, a njen cilj je da istakne dugogodišnju posvećenost brenda dizajnu i inovacijama.

LG OLED na Nedelji dizajn u Milanu

Kompanija LG ostvarila je saradnju sa dizajnerom Tokujinom Jošiokom poznatim u svetu po korišćenju revolucionarnih eksperimentalnih tehnika koje odražavaju lepotu prirode i složenost ljudskih čula. Filozofija dizajna kompanije ukorenjena je u verovanju da potraga za inovativnom tehnologijom i dizajnom mora biti fokusirana na ljudsko iskustvo. Tek tada je moguće ostvariti viziju za budućnost koja je ispunjena uzbuđenjem i maštom.

Tokujin Jošioka

LG i Tokujin Jošioka se nadaju da će kroz izložbu „Naučno-fantastični osećaji budućnosti”, prikazati svoj optimizam po pitanju budućnosti čovečanstva i preneti trajan utisak kroz impresivno iskustvo korišćenja svetla i svakodnevnih predmeta.

 


Ivan Mijailović
je Ivan Mijailović je surovo realan sanjar. Hoda po oblacima dok čvrsto stoji na zemlji. Novinar i pesnik a diplomirani ekonomista u turizmu, po obrazovanju. | na twitter-u | facebook-u | tema: lifestyle, najnovije vesti, trendovi | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “LG OLED izložba na Nedelji dizajna u Milanu”


« Nova kolekcija kupaćih kostima brenda Agjamal koje priželjkuje svaka žena

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook