Lepotom protiv dijabetesa

dana Aug19 2013

Aktuelna Mis Srbije Aleksandra Doknić se priključila preventivi i borbi protiv dijabetesa, opake bolesti savremenog doba i načina života. Aleksandra je postala zvanični PR Udruženja za borbu protiv dijabetesa u Novom Sadu.

Dijabetes je u porastu, a uzrok nije samo genetika, nego i brza i nezdrava ishrana, stres i smanjena fizička aktivnost, koji su genetiku pomerili na treće mesto. Rano otkrivanje povećanog šećera omogućava redovno i uspešno lečenje i sprečava kobne posledice. Dijabetes je globalni problem, a Ujedinjene nacije su na Generalnoj skupštini usvojili rezoluciju da ga priznaju kao hroničnu bolest.

Aleksandrina kampanja ovog vikenda imala je za cilj da probudi svest kod građana na redovnu kontrolu i preventivu. Ona je u ime udruženja prisutnim građanima podelila članske i donatorske kartice, pomoću kojih mogu narednih godinu dana besplatno da kontrolišu šećer, zajedno sa članovima porodice.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Lepotom protiv dijabetesa”


« Prva turistička tura kroz Savamalu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook